Skatekampen en road trips

kamp/trip

datum

locatie

leeftijd

prijs en inschrijven

road trip

08/10

 

coming soon 

+10 jaar

coming soon

zomerkampen/road trips

road trips

Doorheen het jaar organiseren we verschillende road trips naar andere binnen- en buitenskateparken.  Bijvoorbeeld: Antwerpen, Eindhoven, Herentals,… We vertrekken telkens ’s ochtends samen vanuit Hasselt. We skaten er samen en je krijgt tips van ervaren skaters. Het vervoer gebeurt met auto’s van lesgevers of vrijwilligers/ouders. 

road trip camp

Een week lang bezoeken we iedere dag de coolste skateparken.

We vertrekken ‘s ochtends in Hasselt en komen ook hier ’s avonds weer terug. Dit kamp is voor kids die al wat ervaring hebben met skateboarden, hier wordt geen les gegeven. De monitoren dagen de kids uit om nieuwe tricks te leren.

Check de via aftermovie als je nog niet overtuigd bent

skatekamp Hasselt 

Een klassiek skatekamp voor zowel beginners als meer ervaren skaters. Dagelijks oefenen we in onze thuisbasis Kapermolen skatepark. Bij slecht weer kunnen we terecht in Hoek8. 

 

road trip camp + 

Deze road trip duurt 5 dagen. Vanuit onze kampplaats in Helchteren verplaatsen we ons dagelijks naar de vetste skateparken. Ontbijten en dineren doen we op de kampplaats, lunchen doen we on the road. ’s Avonds voorzien we een avondprogramma: Skatefilm, BBQ, avond skatesessie…

junior skatekamp

Dit kamp op Kapermolen is voor de jongste skaters. Heb je nog nooit geskate, dan is dit ideaal om te starten. De kids die al even bezig zijn met skaten, oefenen de basistechnieken en worden verder uitgedaagd. Doordat we werken met niveaugroepen, komt iedereen aan zijn trekken. (halve dag kamp, elke voormiddag)

skatecamp +

Voor de oudere kids en tieners die al wat ervaring hebben met skaten. De lesgever begeleidt de deelnemers bij het leren van nieuwe tricks. Kinderen oefenen ook zelfstandig onder supervisie van de monitoren.

 

Inschrijving annuleren?

Als je meer dan 1 maand voor het kamp annuleert krijg je het inschrijvingsgeld terug. Tot 14 dagen voor het kamp 50%. Minder dan 14 dagen, geen terugbetaling. Road trip camp+ kan enkel geannuleerd worden voor de start van de zomervakantie.

Bij kampen in samenwerking met sportdiensten gelden hun annulatievoorwaarden.