Nieuws

8 september, 2023

Start seizoen 23-24

Vanaf vandaag start ons nieuw seizoen. Schrijf je snel in voor de laatste plaatsen. Groep volzet? Neem contact of of schrijf je in op de reservelijst. Dit najaar starten er lessenreeks in Hasselt, Bilzen, Genk, Heers en Bree

Meet info vind je hier

26 april, 2023

Start to skateboard Genk

Dit voorjaar zorgen we voor heel wat toffe activiteiten in Genk. In mei organiseren we samen met sportingenk een lessenreeks start to skateboard.

Meet info vind je hier

26 april, 2023

Road trip Luxemburg

We bezoeken een van de grootste skateparken van Europa! De kinderen kunnen vrij skaten onder begeleiding van de monitoren. Voor terugkeer zorgen we ook nog voor een lunch.

Inschrijven kan je op de pagina kampen/roadtrip

13 februari, 2023

Road trip camps

De zomer ligt al om de hoek te loeren. We nemen je een hele week lang mee op trip en bezoeken de vetste skateparken. Het road trip camp + is met overnachting.

Inschrijven kan je op de pagina kampen

30 januari, 2023

Skatekampen paasvakantie

Deze paasvakantie voorzien we weer twee korte kampjes. We skaten zo vele mogelijk op Kapermolen. Bij slecht weer trekken we naar Hoek8.

Inschrijven kan je op de pagina kampen

09 november, 2022

Skatekampen kerstvakantie

Twee korte kampjes ideaal om je tricks bij te schaven of kennis te maken met onze club. Maandag en dinsdag kids van 5 tot 9 jaar. Donderdag en vrijdag tieners van 10 tot 15 jaar. telkens van 10 tot 12 uur. Bij veel inschrijvingen komen er extra groepen in de namiddag.

Inschrijven kan je op de pagina kampen

15 oktober, 2022

Skateboard DIY workshop

Altijd al eens zelf een skateboard willen ontwerpen? Dit is je kans! Tijdens deze workshop maak je kennis met verschillende technieken en word je begeleid in het creatieve proces. Alle deelnemers gaan op het einde van de workshop naar huis met hun zelfontworpen skateboard.

Inschrijven

Opgelet: beperkte plaatsen!

10 oktober, 2022

Road trips 22-23

Dit seizoen organiseren we opnieuw enkele road trip naar de vetste indoor skateparken.

Save the dates!

Inschrijven

29 september, 2022

Junior Pro Riot

In samenwerking met Skate Vlaanderen organiseerde we een skatewedstrijd voor kids tot 16 jaar. Jong skategeweld uit heel Vlaanderen zorgde voor heel wat spektakel voor de toeschouwers.

check de uitslagen hier

29 maart, 2022

Start to skateboard

Samen met gemeente Heusden-Zolder organiseren we 4 lessen start to skate. Ideaal om kennis te maken met het skaten en het nieuwe park

 Inschrijven

29 maart, 2022

Gratis skateboardinitiatie

Samen  met jeugd Bilzen organiseren we twee gratis sessies start to skateboard. De ideale manier om kennis te maken met het skateboarden.

 Inschrijven

29 maart, 2022

Inschrijven lessen april-juni

Na de paasvakantie vliegen we er weer in! Wacht niet te lang want de plaatsen zijn gelimiteerd.

 Inschrijven

18 februari, 2022

Paaskampen

Tijdens de krokusvakantie zijn we er even tussen uit. Bij Pasen zin we er weer met toffe kampjes. Ideaal als eerste kennismaking met het skateboarden.

 Inschrijven

21 december, 2021

lessenreeks

Inschrijven voor de nieuwe reeks kan vanaf nu voor huidige leden. Nieuwe leden kunnen inschrijven vanaf 27/12 via de links die op de homepage komen.

17 november, 2021

Road trip SBA

We bregen een bezoek aan een van de grootste indoor skateparken van België. Hier kunnen de kids vrij skaten onder toeziend oog van de monitoren. We vertrekken samen aan Hoek8.

Bij deze road trip hebben we de hulp nodig van enkele ouders die mee kunnen rijden. Niet alle monitoren zijn beschikbaar op dit moment. Kan je meerijden, duid dit dan aan op het formulier. Zo kunnen we toch meer kinderen een leuke dag bezorgen.

Inschrijven

17 november, 2021

KPM Skateboard

Deze unieke skateboards werden ontworpen door de kids van KPM Skate en geproduceerd in beperkte oplage. De boards zijn vervaardigd uit 7 lagen Canadian maple en dus van de hoogste kwaliteit. De maat van een skateboard wordt bepaald door de breedte. Kinderen tot 11 jaar kiezen best een board dat niet breder dan 8′ is. Boards van 7.25′ zijn korter en dus ideaal voor kleinere kinderen (5-8 jaar). Je kan gaan voor een board + griptape of voor een complete, dus inclusief wielen, trucks, bearings, hardware. Je kan ze nu al bestellen om er zeker eentje te pakken te krijgen.

Geschatte levertijd: februari 2022 – launch party: Hoek8 (datum volgt)

17 november, 2021

Kerstkampen

Klaar met feesten en op zoek naar een sportieve en ontspannende activiteit tijdens de kerstvakantie? Schrijf je dan in voor het kerstkamp op de pagina skatekampen.

 

07 november, 2021

Road trip Skate Depot

12  oktober, 2021

Junior Pro Riot

Op zondag 17 oktober organiseren we de eerste Junior Pro Riot. De skatewedstrijd voor jong geweld. Kom zeker een kijkje nemen of deelnemen. Inschrijven kan ter plaatse. 

2  maart, 2021

Paaskampen

Ook tijdens de paasvakantie zijn we er weer met toffe skatekampen voor kids tussen 6 en 12 jaar. Inschrijven kan vanaf 8 maart. 

Info en inschrijvingen op de pagina sportkampen

16 januari, 2021

Zomerkampen

Op jullie verzoek nu ook al de inschrijvingen voor de zomerkampen van 2021. Wees er snel bij want deze kampen zitten snel vol.

Info en inschrijvingen op de pagina sportkampen

24 augustus, 2020

Jart Skateboard

Check out the new jart catalogue! Now available at your local skateshop.

www.jartskateboards.com

26 juli, 2020

Road trip camp

Het road trip camp was weer onvergetelijk!

We bezochten de parken in Beringen, Tessenderlo, Genk, Turnhout, Diest, Leuven, Rotselaar.

29 januari, 2020

Skatekampen zomer 2020

De inschrijvingen voor de skatekampen zijn begonnen. We hebben we weer kampen in Hasselt en Genk. Maar het meeste kijken we uit naar de road trip camps!

Nieuw: road trip camp + (met overnachting)

voor een uitgebreid overzicht klik hier

10 januari, 2020

HOEK8 skatepark

Eindelijk is het zo ver! We hebben een indoor skatepark in Hasselt. Een project dat tot stand gekomen is door een samenwerking van de Hasseltste skatecommunity, skateclubs, jeugddienst en muziekodroom. Vanaf heden kunnen de lessen hier doorgaan.

Adres: Zeilstraat (naast carwash)

4 December, 2019

Road trip Area 51 Eindhoven

Wintertime = indoor skatepark! Dit maal trokken we met 35 kids naar het indoor skatepark in Eindhoven.

18 november, 2019

Road trip SBA video

Met de volgende road trip in het verschiet is hier eindelijk de video van onze uitstap naar Antwerpen. Bekijk hem hier!

 

15 november, 2019

skatespots Belgium

Opzoek naar skateparken of skatespots? Via deze site vind je er al een hele boel. Ook kan je er zelf toevoegen.

www.skatespots.be

 

8 november, 2019

New shirts!

Onze nieuwe shirts komen er aan! Bestel ze nu online en je hebt ze voor de feestdagen. Ideaal cadeau van de Sint of voor onder de boom 

 

18 oktober, 2019

Road trip Skateboardacademy Antwerpen

Met een hele groep gingen we het nieuwe indoorpark in Antwerpen verkennen. Voor velen was het de eerste Road Trip. Meer iedereen was het er mee eens: Hier moeten we nog een terugkomen!

Video coming soon!

30 september, 2019

Road trip Skateboardacademy Antwerpen 13 oktober

 Zondag 13 oktober gaan we op uitstap naar het nieuwe indoor skatepark in Antwerpen. Inschrijven kan via info@kpmskate.be

25 september, 2019

KPM Skate @ street event Bilzen

Topdag voor KPM skate!  Thibeau Fransen werd 1ste bij de categorie -16 jaar. Alexander Fransen werd 2de. Bij de categorie +16 werd Gilles Lizin 1ste. Bekijk zeker de highlights van de wedstrijd.  

31 Augustus, 2019

Street event Bilzen

1 September zal KPM skate deelnemen aan street event Bilzen. Iedereen welkom om mee te doen of te komen supporteren!

30 Augustus, 2019

Nieuwe Website KPM

Vanaf 1 September kan u terecht op de nieuwe website van KPM Skateboard initiaties!